Om

Velkommen til min hjemmeside, jeg er glad for (og lidt smigret over) at du ville kigge forbi.

Her vil jeg med ujævne mellemrum bringe essays, artikler, links, spontane indfald, uunderbyggede betragtninger, strejftanker og billeder. Jeg skriver om det, der interesserer mig – og om min ret ordinære hverdag.

Emnemæssigt er jeg inspireret af netmagasiner som The Ringer og Marginal Revolution. De skriver indsigtsfulde og humoristiske essays og kommentarer om alt lige fra popkultur, sport, musik, film, tv-serier over politik til historie, science fiction og samfundsforhold. Det er også den slags smuds, jeg har ambitioner om at grifle om.

Jeg har ingen dagsorden, hverken politisk, kommercielt eller på anden vis. Jeg skriver her fordi jeg ikke kan lade være, og fordi det er en af de måder, jeg udlever min kreativitet på. Det er ved at tænke, læse og skrive, at jeg selv bliver klogere.

For de tre-fire læsere der ikke kender mig i forvejen: jeg bor i Strandhusene i Odsherred og er uddannet politolog fra Københavns Universitet. Jeg arbejder med kommunikation og udvikling i en kommune på Sjælland. Jeg er dog født og opvokset i Aalborg, hvilket har resulteret i en grundlæggende skeptisk tilgang til verden – kombineret med en til tider usund nordjysk lokalpatriotisme (på behørig afstand, naturligvis). Det vigtigste i mit liv er min underskønne kone og to henrivende børn, og jeg bruger det meste af min tid sammen med dem.

Der er ingen reklamer eller tracking her på kgfuglsbjerg.dk, ligesom alle udgifter til at drive siden afholdes af mig selv. Alt indhold er naturligvis for min egen regning. Jeg kan ikke tørre ansvaret af på hverken min arbejdsgiver, kone, børn, forældre, venner, fiktive kæledyr eller andre.

Jeg forsøger såvidt muligt at minimere min aktivitet på sociale medier. Men hvis du meget mod forventning skulle være professionelt interesseret i at vide mere om mig, så kan du finde en parfumeret udgave på LinkedIn.

Vil du i kontakt? Nuvel, 00’erne var mit eksistentielle højdepunkt, så jeg elsker email. Det nemmeste er derfor at sende en mail til mig. Det kan du gøre på kfuglsbjerg @ outlook.com.

Endnu engang tak for besøget. Og god læselyst.