Om

Velkommen til min digitale platform. Min filosofi er small b blogging, jeg nærer stor sympati for det sociale web og ideologien bag IndieWeb. Indholdet vil være delt op i klassiske blogindlæg og microblogindlæg. Sidstnævnte er karakteriseret ved at være uden overskrifter og længdemæssigt under 280 tegn.

Jeg har ingen dagsorden med denne side – hverken politisk, kommercielt eller på anden vis (men hvis det betyder noget for dig, så må jeg hellere varedeklarere fuldt ud: jeg er aktivt medlem af Venstre). Jeg skriver her fordi jeg ikke kan lade være, og fordi det er den måde jeg udlever min kreativitet på. Det er ved at tænke, læse og skrive at jeg selv bliver klogere.

For de tre-fire læsere der er heldige nok til ikke at kende undertegnede i forvejen, kan jeg fortælle, at jeg er i den triste ende af 30’erne, bor i Roskilde, er uddannet politolog og arbejder med kommunikation og udvikling i en større virksomhed.

Alt her på siden er selvsagt for min egen regning. Jeg kan ikke tørre mine banaliteter af på hverken min arbejdsgiver, kone, børn, forældre, venner eller andre.

Jeg forsøger så vidt muligt at undgå sociale medier, men indlæg her på siden cross-postes til Twitter.

Er du meget mod forventning interesseret i en parfumeret og ret klam corporate udgave af mig mit CV, så kan du finde det på LinkedIn. Jeg har også en konsulentvirksomhed, som du kan læse mere om her.

Det nemmeste er dog bare at sende en mail til mig. Det kan du gøre på kfuglsbjerg @ outlook.com (uden mellemrum).

Kåre Ghisler Fuglsbjerg @kgfuglsbjerg