Om

Velkommen til min offentlige digitale platform.

For de tre-fire læsere der ikke kender mig i forvejen, kan jeg fortælle, at jeg er i den stærkt triste ende af 30’erne, bor i Strandhusene i Odsherred og er uddannet politolog fra Københavns Universitet. Jeg arbejder med kommunikation og udvikling i Odsherred Kommune.

Jeg er født og opvokset i Aalborg, hvilket har resulteret i en grundlæggende skeptisk tilgang til verden og en til tider usund nordjysk lokalpatriotisme på behørig afstand. Det vigtigste i mit liv er min underskønne kone og vores to henrivende børn, som jeg bruger det meste af min tid sammen med.

Ferdinand Hodler

Jeg har ingen dagsorden, hverken politisk, kommercielt eller på anden vis. Jeg skriver her fordi jeg ikke kan lade være, og fordi det er måden jeg bedst udlever min kreativitet på. Det er ved at tænke, læse og skrive, at jeg udforsker forskellige emner og selv bliver klogere.

Min filosofi er small b blogging, jeg nærer stor sympati for det sociale web og ideologien bag IndieWeb. En slet skjult hensigt med denne side er at overflødiggøre min tilstedeværelse på sociale medier. Du kan dog finde lidt rigeligt parfumerede udgaver af mig på LinkedIn og Instagram

Der er ingen reklamer eller tracking på ‘Frie tanker’. Alle udgifter til at drive siden afholdes af mig selv. Alt indhold er naturligvis for min egen regning. Jeg kan ikke tørre ansvaret for mine banaliteter af på hverken min arbejdsgiver, kone, børn, forældre, venner, fiktive kæledyr eller andre.

Hvis du vil i kontakt med mig, så er det nemmeste at sende mig en mail på kfuglsbjerg @ outlook.com (uden mellemrum).

Kommentarer, utidige bemærkninger, ris, ros og kærlige klap modtages naturligvis altid med kyshånd.