Om

Velkommen til min personlige digitale platform.

Min filosofi er small b blogging, jeg nærer stor sympati for det sociale web og ideologien bag IndieWeb. Indholdet vil være delt op i old-school blogindlæg, mikroindlæg og billeder. Sidstnævnte er karakteriseret ved at være uden overskrifter og længdemæssigt under 280 tegn.

Jeg har ingen dagsorden –  hverken politisk, kommercielt eller på anden vis. Jeg skriver her fordi jeg ikke kan lade være, og fordi det er den måde jeg udlever min kreativitet på. Det er ved at tænke, læse og skrive at jeg selv bliver klogere.

For de tre-fire læsere der er heldige nok til ikke at kende undertegnede i forvejen, kan jeg fortælle, at jeg er i den triste ende af 30’erne, bor i Roskilde, er uddannet politolog og arbejder med kommunikation og udvikling i en større virksomhed.

Alt her på siden er selvsagt for min egen regning. Jeg kan ikke tørre mine banaliteter af på hverken min arbejdsgiver, kone, børn, forældre, venner eller andre.

Jeg forsøger så vidt muligt at undgå sociale medier, men laver POSSE som distributionskanaler til facebook og twitter. Derudover har jeg en mere eller mindre passiv konto på instagram. Er du meget mod forventning interesseret i en parfumeret og ret klam corporate udgave af mig mit CV, så er jeg også på LinkedIn. Gladest bliver jeg nok af at møde dig på GoodReads.

Det nemmeste er dog bare at sende en mail til mig. Det kan du gøre på kfuglsbjerg @ outlook.com (uden mellemrum).

Skriv en kommentar